La teoria d’en Pep

Jo també he vist moltes vegades l’efecte de destrucció de cúmuls per chemtrails. Sembla que la fumigació genera com una cortina a sota seu invisible, i que al passar el cúmul el desfà.

Tinc una teoría i és que els chemtrails provoquen un desequilibri elèctric:

Els cúmuls mantenen les molècules de vapor d’aigua totes juntes gràcies a l’electricitat estàtica que reben de les emanacions de càrregues negatives (orgó positiu o beneficiós) de la superfície terrestre ( que jo anomeno punts singulars o “punts de formació de núvols”) Així, conforme més energia reben, més vapor d’aigua atrapen, creixen i poden donar pluja.
Es pot fer un símil amb les bombolles del cava en una copa de vidre: les bombolles (núvols) neixen i creixen sempre en els mateixos punts, i quan tenen un tamany gran o mous el líquid es desenganxen i s’en van.
Aquests punts de formació de núvols són llocs geogràfics que “emeten” electrons lliures, rebuts del sol i el cosmos, que han entrat des de l’espai exterior al nostre planeta a través dels pols magnètics i que surten per llocs amb característiques geològiques /telúriques especials. El que fan les antenes de telefonia i els tambors de micro-ones dels repetidors és emetre senyals que ionitzen positivament l’ambient i anul·len o contra-resten aquestes emanacions que permeten la formació de nuvols, per aquesta raó hi ha tambors que s’orienten cap a llocs on no hi ha res (aparentment), o trobem antenes en llocs insospitats a més de la plaga de les de telefonia mòbil. L’orgonite inverteix aquesta funció perversa de les antenes i allibera aquests punts singulars.
Mentrestant els chemtrails, acaben de destruïr els núvols, primer eliminant la càrrega elèctro-estàtica que manté les molècules d’aigua unides (per exemple amb l’additiu STADIS 450 per aviació), això provoca que els núvols desapareixin però l’aigua encara hi és. Llavors, recullen l’aigua amb Diatomita que suposadament és el component que forma el color blanc de les esteles chemtrail, i que té un poder higroscòpic (absorvent) extremadament elevat. Això fa que les esteles s’expandeixin i el cel quedi emblanquinat, provocant la maleïda “capa d’efecte hivernacle”. Gràcies a l’orgonite això ja no passa, però recordem que fa pocs anys sí que passava, i quan ens entrava un front plujós, i quedava el cel blanc tapat uns quants dies per efecete de les fumigacions, no queia ni una gota.
M’agradaria afegir que el producte anti-estàtic, sigui el que sigui que fan servir, pot ajudar a que les tormentes siguin més violentes, degut a que augmenten la conductivitat elèctrica de l’atmòsfera i per això podem veure aquests espectacles de milers de llamps en poques hores, degut a que es facilita la descàrrega de l’electricitat que porten els núvols.

Amb tot això HAARP, segons la meva teoria, quedaria dintre de una utilitat secundària: Utilitzen les mateixes antenes i repetidors per emetre un senyal que s’anomena d’ Electro-òsmosis, i que se sap que es fa servir comercialment per a treure la humitat de sòtans, i que requereix de molt poca potència per deslaçar les molècules d’aigua presents a les taques d’humitat de les parets. Doncs bé, a nivell local, amb antenes trossegen els núvols per evitar que es formin o creixin. Però requereixen d’algun component que duen els Chemtrails, doncs, els dies que només tenim cúmuls 100% naturals, mai es veuen afectats per HAARP, a no ser que hi hagi fumigacions: llavors es desfàn i comencem a veure ratlletes i formes rares.
I a nivell continental, amb els radars (el més petit pot tenir 5 kW de potència), doncs es dediquen a escalfar i desplaçar les borrasques, amb emissions especialment modulades per que afectin l’aigua.
Amb la tecnología digital, pot ser extremadament fàcil agafar un senyal de Radiofreqüència i modular-lo adequadament en fase-amplitud per acomplir aquesta maldat corporativa. De fet, la modulació IQ és la base de les comunicacions digitals d’avui, i com que els senyals d’electro-òsmosis requereixen de poca potència, poden implementar una emissió HAARP aprofitant un canal buit de TDT, ràdio digital DAB i DRM, o una antena de telefonia mòbil.
Tot el que abans experimentaven i feien amb grans parabòliques en bases militars i de serveis secrets, avui abandonades o desmantellades, es fa ara des de tota la tecnologia digital que tanta pressa tenen per fer-nos empassar.

En fí, salutacions i espero que hagueu entès la meva teoria. Gràcies

https://chemtrailgirona.wordpress.com/2010/09/13/mostres-en-video-de-la-manipulacio-climatica/#comments

Anuncis

2 Responses to “La teoria d’en Pep”


  1. 1 Nabudis 15 Setembre 2010 a les 06:12

    Excelente post, 100% deacuerdo con él. Sobre lo que dice de que los dias con nubes naturales, las frecuencias del Haarp (u otros del mismo estilo)aparecen cuando fumigan (chemtrails no persistente en los casos que observe yo) es algo que también e notado.

  2. 2 Pep 15 Setembre 2010 a les 14:09

    Gràcies per publicar-ho. És un petit resum de totes les observacions crítiques que porto fent desde que tinc consicència de l’activitat chemtrail de geo-enginyeria. No seria gens absurd que aquesta teoria sigui la que s’ajusta millor a la realitat.
    Salutacions


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Arxius

Categories

HAARP Induction Magnetometer

Vapor d’aigua -Mitjana i alta troposfera

Chemtrails History Channel

Pluja química a Lleida

L’engany del cas “Memphis Belle”

Falses esteles de condensació

Mapa ‘gifting’ orgonite

RSS Antimperialista

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Destapando las mentiras

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Emanacions d’energia orgó

Precipit. a Catalunya -temps real

Projecte Chemtrails Catalunya

Islàndia

Les aventures de Don i Carol Croft

Molt probables fumigacions

Georg Ritschl “Operation Paradise”

Destrucció química dels cúmuls

Pyrenees gifting

Generadors de prana d’en Jordi

So blanc, geometria i orgonite

Contacte:

chemtrailsgirona@gmail.com

Anuncis

%d bloggers like this: