Testimoni d’una treballadora de l’aeroport d’El Prat

raquel, on 5 febrer 2011 at 16:11

Hola a tothom, em dic Rakel, i visc al Garraf, vora de Sitges, o… el que està quedant d’aquest indret, si se l’hi pot dir indret, recordo amb enyorança aquells dies de cel blau y núvols esponjosos de cotó fluix, que… ara ja fa molt no he tornat a veure com abans.
Treballo dins de l’aeroport de Barcelona El Prat, i… si és veritat que ens enverinen l’aire, tinc fotos des de casa, des del mirador de l’aeroport, tinc fotos incriminatòries molt fortes del que estan instal·lant en avions suposadament comercials, que no ho són, també l’amenaça de mort dels implicats, com són els controladors aeris, de que ens pensem que va haver-hi tanta picabaralla amb el tema?, per què una militarització?, per què unes amenaces tan fulminants sobre ells?, per què distreure’ns amb … la tonteria falsa de que …. “es que están de huelga encubierta”, MENTIRA, SUPER PUTA MENTIRA, jo vaig estar present, en una forta bronca entre un militar i un civil que es negava a controlar espai aeri fora dels 10.000 metres comercials per passar a controlar 2 espais aeris a la vegada, aquesta es la puta veritat, ens amaguen que hi ha una agenda de fumigació, y que es necessiten doble d’hores i de feina, que es necessiten molts i molts operaris silenciats, i en el cas dels controladors, passar-los a cos militar, per si… de cas se’ls escapés algo de l’AGENDA real, bueno catalans, catalanes, gent de les terres d’Aragó, de valència, dels regnes de Andalusia, de País Basc, gent d’Andorra, gent Peninsular i de Ses Illes, de les Canàries, i Ceuta i Melilla, Hispànics d’arreu…
Això és, ÉS, una alarma REAL, està passant a temps real cada dia sobre els nostres caps, cada dia, cada dia, és un fet contrastat i demostrat empíricament, amb fotos, vídeos, proves i tests químics per contrastar un fet, un FET REAL d’ENVERINAMENT MULTITUDINARI contra els que estem respirant aquest aire….. jo em pregunto, serveix d’algo?, farem alguna cosa entre molts?, farem algo per els nostres fills, pares, germans, amics i éssers estimats?, farem algo entre TOTS?.
Una vegada un nen al que jo donava classes de català em va dir…: ajavorens, si les formiguetes son taaaantes, per què no fan algo contre 4 Cigarres dolentes?, no son mooooltes formigues per tan poques Cigarres dolentes?…. i jo perplexa vaig badà un moment i li vaig respondre…: tens raó Alei, el quelcom és… com i quan es posaran d’acord toootes les formigues que puguin, per fer algo contra qui amenaça les seves vides…
Aquest nen es diu Alexei, y té prop de 6 anys, crec que… sense adonar-me’n vaig respondre sens dupte a molts mils de milers de persones, éssers humans lliures tots, de que això és temps d’actuar JA. Com i quan?, quan abans millor mitjançant les “redes sociales”, per fer què? actuar sobre un fet que passa cada dia al nostre aire, que de ben segur estàs respirant, deixar-ho per demà sens dupte serà TARD.
Gràcies a tots per existir, i per favor fem algo JA… 🙂

Extret del blog: http://fumiganlleida.wordpress.com/2009/05/16/iris-aneas-chemtrails-en-el-aire/#comment-2375

Anuncis

3 Responses to “Testimoni d’una treballadora de l’aeroport d’El Prat”


 1. 1 celnet 10 febrer 2011 a les 16:20

  Hola rakel,en primer lloc,dir’te q’est molt valenta,que tens el meu recolcament,perdona el meu catala.
  Crec qu’est molt important,donarlo a coneixer perque en general,aquestes cosas costa una mica de creure,a mi fa un parell d’anys una amiga hem va parlar( per sobre,)de les fumigacios ,y vaig jutje erroneament(,estan una mica paranoics).vaig pensar.y es veritat,perque normalment ,las persones no pensent ,algo tan recargolat,com que ,estan fumigant el cel.
  Pero la realitat, que sempre supera la ficcio,es que alguna cosa esta pasant al cel,no mes hem de mirar,y despres buscar informacio,es posible ,que estem una mica paranoics,pero pot ser aquesta mica de paranoia,amb la nostre intelligencia,y les nostres ganas ,de fer d’aquet maravellos planete ,aixo ,el que pugi continuar esent ,un maravellos planete,en el que puguen viure y experimentar,la nostre esistencia ,respectant y amb tot el dret de esser ,respectats.
  Pot eser estem ,tocant fons per poder surtir,cap u’altre realitat,molt mes lluminosa.
  L’exemple del nen Alexei,esta clar ,ells ,les noves generacions no permetren ,que les cuatre cigarres ,es mengen ,a miles y miles de formiguetes.
  Tu ,ja has donant ,un pas al front,amb el teu testimoni.
  Desde tots els ambits ,cienca ,tecnologia ,salut,energia,art ,les cultures encara arreladas a la terra, dels poples nadius, ens portant cap a un’altre lloc,un altre estat,molt mes harmonic amb la mare terra y entre nosaltres.No estem sols,,som masas persones perque ems pugin parar,y ja estem anant ,es molt important,que tinguem aquesta certesa.Aquesta realitat de despertar,fa qu’els que volent el poder,els recursos y tot per ells,es posin nerviosos,perque veuen,qu’estan perdent,capacitat de control.
  De moment,moltes persones estam,regalant ,orgonite ,a la terra y estant sortint ,moltes coses a la llum….
  Si em donees permis ,m’agradaria enviar la teva carta,als amics y contactes que cregui convenient.
  Una abracada
  Cel net

  PO/me merezco una colleja ,por escribir tan mal el catala.
  Si el .la responsable d’aqesta pagina ,considera oportu,donar ,l’a meva adres electr.a la Rakel,perfecte.

 2. 2 Chemtrails Girona 10 febrer 2011 a les 21:05

  Hola celnet, no tinc l’adreça electrònica de la Raquel, aquest missatge ha sigut copiat del blog “Fumiganlleida”.
  Entra a l’adreça que està al peu de l’escrit, allà hi ha l’original. Escriu-la si vols. 😉

  Gràcies.

 3. 3 celnet 11 febrer 2011 a les 01:38

  Perdona pero no he posat la carta al lloc que ,cal.He entrat per fumigantlleida ,pero l’he posat en chemtrails girona.

  Gracies


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Arxius

Categories

HAARP Induction Magnetometer

Vapor d’aigua -Mitjana i alta troposfera

Chemtrails History Channel

Pluja química a Lleida

L’engany del cas “Memphis Belle”

Falses esteles de condensació

Mapa ‘gifting’ orgonite

RSS Antimperialista

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Destapando las mentiras

 • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Emanacions d’energia orgó

Precipit. a Catalunya -temps real

Projecte Chemtrails Catalunya

Islàndia

Les aventures de Don i Carol Croft

Molt probables fumigacions

Georg Ritschl “Operation Paradise”

Destrucció química dels cúmuls

Pyrenees gifting

Generadors de prana d’en Jordi

So blanc, geometria i orgonite

Contacte:

chemtrailsgirona@gmail.com

Anuncis

%d bloggers like this: