Pluviometria de comarques catalanes

Dades de precipitacions d’algunes comarques de Barcelona, Girona i Tarragona, abans i després que gifters anònims hagin distribuït estratègicament i de forma pacífica dispositius d’orgonite.

Clicar al damunt per veure més gran.

http://www.idescat.cat/pub/?id=aec&n=217&t=2009&x=8&y=8

>


.

5 Respostes to “Pluviometria”


  1. 1 Fernando 14 Novembre 2012 a les 19:05

    Només un comentari.

    He seguit el tema una mica i veig que aquests index de pluviometria son extrapolables -segurament- a tot l’estat espanyol. Empero els index de giftin no crec que siguin els mateixos Espanya enlla. Com es justifica que alla tambe plogui tant com aqui?

    No vull desmereixer el vostre treball. Visc a l’emporda i veig cada dia el pas dels avions i la merda que tiren em cau al cap (i estic fart). Pero crec que , tot i que el giftin pugui ajudar -us encoratjo a continuar- a netejar no es la causa final de canvi climatic -pluviometricament parlant- en el index de plujes. Es……mes complexe.

    Trobo molt curios que sient la cantitat d’aigua que s’acumula en el interior de la terra (aquifers) de l’ordre de un 30 % del total (de l’aigua potable) mundial i el de rius i llacs tan sols un 0’3 % mundial (si un 30 contra un 0’3) es dona tota l’importancia a aquest 0’3 sense ni parlarne dels 30. Sospitos no?

    Per exemple a les balears no hi han rius, tot el consum es d’aigua subterranea. Un altre exemple, a Madrid hi ha un aquifer amb 3.000.000 de hm3,(si 3 milions de hm3) i tinguem en compte que a Catalunya, a l’any es consumeixen 700 hm3. A Murcia tenen milers d’hm3 (als aquifers) i parlaven de fer un trasvassament.desde Catalunya…..etc, etc.

    Aqui tambe ens hem d’educar nosaltres mateixos a valorar el tema de l’aigua, no nomes de la pluja sino de TOTA l’aigua.

    Aixi la cosa, els avions, tot i que son una porqueria les seves “esteles”(hasta en la pagina de renfe del ave sels carregen perque tiren molt vapor d’aigua els motors i fan mes efecte hivernacle) deuen tenir MES FUNCIONS que les propiament de dessecar -malgrat el vapor que tiren que es l’efecte hivernacle mes potent a la natura-.

    Be, es una petita aportacio. Salutacions i giftin.

  2. 2 Fernando 14 Novembre 2012 a les 19:49

    Una altra aportacio referent al tema de la pluviometria a Catalunya.

    El dia 23 d’octubre la generalitat ens informava axi:

    Els resultats del projecte ESCAT constaten un clar augment de la temperatura arreu i una DISMINUCIO DE LA PRECIPITACIO al Pirineu Occidental PER ALS PROPERS 40 anys.

    Pero a finals doctubre (OBLIGADAMENT) deien aixo: ” L’octubre ha estat plujós a Catalunya”.

    O be llegiem a la vanguardia aixo: ” A Espanya, durant el mes d’octubre del 2012 ha caigut una precipitació mitjana de 98 l/m2, la qual cosa representa un 40 per cent MES del que és habitual.”

    En canvi l’informacio dels pantans, tan a Catalunya com a Espanya mostra per l’octubre una linea plana.

    A que es degut aixo?.

    Es molt facil de veure que l’informacio de l’aigua “en temps real” es una farsa. Abans se la pasaven pel forro, ara amb internet tenen mes problemes -han de dir algo- pero no els costa gaire modificar les dades.

    Aixo de mes amunt es un exemple, n’ hi han mes. Y aixo per tal de que es compleixi el mostrat mes amunt (Generalitat dixit) : ” disminució de la precipitació per als propers 40 anys.” . Aixo s’ha de complir, es el que tenen programat i sera el que bombardejaran a la poblacio: plogui o no plogui.

    El “calentamiento global” esta a l’agenda de la generalitat (tot i que esta pasat ja de moda) i volen que es compleixi. Hem de tenir-ho en compte.

    Salutacions i giftin

  3. 3 Chemtrail Girona 15 Novembre 2012 a les 23:15

    Fernando, gràcies per la informació i els coneixements que aportes, aquí queda.

    A la General. hi ha grans males bèsties, a la tv també pel que fa a la informació climàtica entre altres. Personalment ja ni els escolto.

    D’acord amb tu, també penso que a la Generalitat tenen l’agenda “Canvi Climàtic”, però sel’s ha torçat força els seus plans i els dels seus socis iluminatis gràcies a l’orgonite.

    També a la resta d’Espanya a partir de 2008 s’hi ha estat fent molt de ‘gifting’; centenars d’armes climàtiques han estat ‘tombades’ amb orgonite, les quals treballen conjuntament amb les fumigacions químiques (no vapor d’aigua). Van tenir a partir de llavors més pluja, com nosaltres aquí i s’hi ha anat afegint gent en aquesta tasca.

    Els ‘cloudbusters’ d’orgonite netegen l’atmosfera, això ho tenim a favor.

    Aquí pots trobar més informació:

    http://fumiganlleida.wordpress.com/

    http://chemtrails.foroactivo.com/

    Mapa gifting

    http://chemtrailsvic.wordpress.com/

    Salutacions.

  4. 4 Fernando 16 Novembre 2012 a les 18:22

    Gracies per la contestacio al meu comentari.

    No se l’ edat que tens ni si tens fills a l’escola. Jo si que en tinc un a l’ESO i et puc dir, (malgrat hi hagi gent que no s’escolta l’informacio tv o medias (com tu,) degut a que saben que es un engany continu), et puc dir que els mestres a les escoles sí se la miren i et puc asegurar que SE LA CREUEN.

    Es en aquest sentit educatiu (i de sistema) que et faig el meu comentari: desmitificar aquesta informacio mediatica i la perllongacio fraudulenta a milers de joves. Dels ecologistes (i esquerra intelectual en gral.) ja podras comprende que son fills del pensament unic mediatic.

    Chemtrailsforoactivo era la meva favorita -fins el seu silenci- . La vostra -i suposo les altres- es molt bona. E-N-D-E-V-A-N-T-.

    Tot i aixo, em resulta estrany que havent passat els anys no hi hagi encara una explicacio ordenada sobre aquest fenomen. No hi han universitaris que puguin fer un estudi “fi de carrera”?. No hi ha “metereolegs” honestos?. A l’estranger no s’ha avançat en elconeixement sobre les fumigacions de manera objectiva i clara -no conspiranoica- per trobar com funciona l’engranatge de les fumigacions?.

    Vaig trobar molt interesant un llibre titulat “Guia del observador de nubes”.
    Allá expliquen coses sobre aquest “fenomen” que els observadors “profesionals” han descobert. Toti aixo , els dubtes encara persisteixen al no existir una linea CLARA explicativa del fenomen. Tanmateix les vostres conclusions son -casi segur-encertades, per aixo dic-i torno- ENDEVANT!.

    Salutacions i giftin.

  5. 5 Chemtrail Girona 17 Novembre 2012 a les 00:47

    Hola,

    Una noia de Greenpeace em va confirmar que no parlen de les fumitgacions perque des d’estaments superiors els fan callar.

    De professors/es en general, només en conec una de molt oberta i desperta en aquest tema.

    Sí que a l’estranger s’ha avançat en coneixement i denúncia d’aquest crim, a Itàlia per exemple, Sèrbia…

    “Metereòlegs” honestos? he he he he…..

    “Línia clara del fenòmen”: ruixades de polímers, metalls pesants i químics com aluminium, barium, stroncium, sulfur, un derivat del silici que separa les molècules de l’aigua.
    Destrucció sistemàtica de les borrasques per fer negoci amb l’aigua, transgènics, cultius, salut etc. Antenes (armes climàtiques) treballant conjuntament pel control mental i radiació mortal en el medi ambient.

    Darrera de tot això hi ha molt més i és una guerra de fa milions d’anys.

    Gràcies i endavant també per a tu.


Deixa un comentari




Arxius

Categories

HAARP Induction Magnetometer

Vapor d’aigua -Mitjana i alta troposfera

Chemtrails History Channel

Pluja química a Lleida

L’engany del cas “Memphis Belle”

Falses esteles de condensació

Mapa ‘gifting’ orgonite

RSS Antimperialista

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Destapando las mentiras

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Emanacions d’energia orgó

Precipit. a Catalunya -temps real

Projecte Chemtrails Catalunya

Islàndia

Les aventures de Don i Carol Croft

Molt probables fumigacions

Georg Ritschl “Operation Paradise”

Destrucció química dels cúmuls

Pyrenees gifting

Generadors de prana d’en Jordi

So blanc, geometria i orgonite

Contacte:

chemtrailsgirona@gmail.com